Το Οινοποιείο της Οικογένειας Αϊδαρίνη στη Γουμένισσα Κιλκίς

Η οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας ηγείται ο Χρήστος Αϊδαρίνης, διαθέτει ιδιόκτητους αμπελώνες και διατηρεί σταθερές συνεργασίες με αμπελουργούς της ζώνης Ονομασίας Προέλευσης.

Το οινοποιείο της Οικογένειας Αϊδαρίνη αποτελεί σημείο των Δρόμων του κρασιού Βορείου Ελλλάδος και είναι ανοιχτό στις επισκέψεις οινοφίλων, κατόπιν συνεννόησης. Κάθε Μάιο (για ένα σαββατοκύριακο) ανοίγουν οι πόρτες του, καθώς και των άλλων οινοποιείων, με αφορμή εκδηλώσεις που γίνονται για τους φίλους του κρασιού και της γεύσης. Αποτελούν μια καλή αφορμή για εκδρομή με τα παιδιά καθώς γίνονται ξεναγήσεις, αλλά διοργανώνονται και δράσεις για τους μικρούς φίλους!

Η επίσκεψη στο οινοποιείο δε θα μπορούσε να λείπει από την εκδρομή μας “Πυγολαμπίδες στη Γουμένισσα” καθώς η Γουμένισσα έχει συνδυάσει το όνομά της με τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Μας επιφύλαξαν μια πολύ ωραία υποδοχή! Ακολούθησε ξενάγηση και δοκιμή κρασιών. Ο χώρος φτιαγμένος με πολύ μεράκι και αγάπη. Έβγαλα πολλές φωτογραφίες. Αλλά θα συγκρατηθώ.

Αν προσπαθείτε ακόμα να βρείτε τη σύνδεση της επίσκεψης ενός οινοποιείου με τα φανταστικά ταξίδια για παιδιά θα σας πω τα εξής:

  • γνώσεις για τη διαδρομή του σταφυλιού από το αμπέλι ως το ποτήρι μας
  • εξαιρετική φύση για παιχνίδια με τα σκιάχτρα και τα άνθη του κτήματος
  • εξαιρετικό background για καλλιτεχνικές φωτογραφίες
  • χαρούμενοι γονείς = χαρούμενα παιδιά και τούμπαλιν. τέλος.

 

Αϊδαρίνη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κουβέντες

Αφήστε ένα μήνυμα, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter του Paperboat παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.