Το Μουσείο Ακρόπολης είναι για τα παιδιά

Η Ακρόπολη φιλική για τα παιδιά

Η Αφροδίτη Καρφή είναι μια μαμά που λατρεύει τα ταξίδια, τους ανθρώπους και τις λέξεις. Σε πλημμυρίζει αισιοδοξία όταν μιλάς μαζί της. Τον τελευταίο καιρό ζει στη Γερμανία και οι σκέψεις της είναι ακόμα πιο έντονα στην Ελλάδα, που αγαπά να γνωρίζει αλλά και να συστήνει στους γύρω της. Της αρέσει να μιλά για τα ταξίδια της και είναι από τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι για ό,τι και αν μου προτείνει!

Μου έστειλε πριν λίγα λεπτά το παρακάτω κείμενο και τις φωτογραφίες από το Μουσείο Ακρόπολης, που επισκέφτηκε χθες.

“Το Μουσείο Ακρόπολης, εξαιρετικά kids friendly, οι υπάλληλοι ήταν πολύ φιλικοί με τα παιδιά, υπήρχαν δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, στο πωλητήριο του μουσείου υπήρχαν ιστορικά παιχνιδάκια, ο χώρος περιπετειώδης και άνετος, υπήρχαν ακόμη και παιδικά καρότσια, που δανειστήκαμε και στο εξαιρετικό εστιατόριο υπήρχε και παιδικό μενού. Highlight της επίσκεψής μας, η ξεναγός παρότρυνε τον Ντιν να παρουσιάσει τους θεούς του Ολύμπου στους τουρίστες.”

Η Ακρόπολη φιλική για τα παιδιά

Η Ακρόπολη φιλική για τα παιδιά

Η Ακρόπολη φιλική για τα παιδιά

Η Ακρόπολη φιλική για τα παιδιά

Διαβάστε εδώ και το υπέροχο αφιέρωμά της για τις Βρυξέλλες!

Κουβέντες

  • Αφροδίτη Καρφή

    “Υπάρχουν και δραστηριότητες για παιδιά, μπαίνοντας στην υποδοχή σού δανείζουν ένα σακίδιο με πολλά παιχνίδια και το πιο ωραίο είναι “Ψάχνοντας την Αθηνά”, όπου τα παιδιά αναζητούν σε όλο το μουσείο πόσα αγάλματα Αθηνά υπάρχουν”. Την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή πληροφορία μοιράστηκε μαζί μας η κ. Αναστασία Κατσανδρή. Την ευχαριστούμε πολύ, πολύ!

Αφήστε ένα μήνυμα, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter του Paperboat παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.