Είμαι για τα πανηγύρια

card_postal_summer3

Στα πανηγύρια γελάς, κλαις, πίνεις και χορεύεις.  Γλεντάς με ανθρώπους που δε γνωρίζεις. Ακούς ιστορίες για τη ζωή. Εσύ ο ταξιδευτής, έχεις αυτή την ευκαιρία, να μιλήσεις με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στους τόπους. Για εκείνη τη μέρα, σε αυτό το πανηγύρι, θα είσαι και εσύ πρωταγωνιστής, αγαπημένε ταξιδευτή. Τα πανηγύρια είναι η θρησκεία μας, τα έθιμά μας, η κουλτούρα μας, οι αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, η οικογένειά μας, ο τρόπος μας να επικοινωνήσουμε με την Ελλάδα μας.

Και από δαύτα, έχουμε πολλά, ειδικά το καλοκαίρι, που οι άνθρωποι “μαλακώνουν”, γιορτάζουν, χαίρονται τον ήλιο και τιμούν τους αγίους τους. Μου αρέσουν πολύ τα βουνά αλλά τα πανηγύρια στα νησιά έχουν το κάτι άλλο, κάτι το μυστηριακό. Το ανοιχτό πέλαγος, το σκούρο μπλε του ουρανού, το φεγγάρι προσδίδουν μια μαγεία διαφορετική.

Και να ‘μαστε τώρα εδώ να αναδείξουμε το καλύτερο πανηγύρι των νησιών. Σωστά, δεν υπάρχει καλύτερο, το καθένα είναι μοναδικό, αλλά με τον τρόπο αυτό, εκφράζουμε την αγάπη μας για το νησί εκείνο που μας χάρισε απλόχερα εμπειρίες.

facebook_cover_generic

Η Travelplanet24*, μέσα από ταξιδιωτικά βραβεία, σκοπεύει να αναδείξει τα ελληνικά νησιά και το ελληνικό καλοκαίρι, να προβάλει τους καλύτερους προορισμούς σε κάθε κατηγορία και να δώσει έμπνευση στο κοινό για τις καλοκαιρινές του αποδράσεις.

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν συνολικά 29 ελληνικά νησιά και θα αναδειχτούν οι καλύτεροι προορισμοί στις παρακάτω 8 κατηγορίες :

  1. Αυθεντικές γεύσεις
  2. Καλύτερη Νυχτερινή ζωή
  3. Καλύτερο ηλιοβασίλεμα:
  4. Καλύτερο νησί για κάμπινγκ
  5. Καλύτερη αμμώδη παραλία
  6. Value for money νησί
  7. Καλύτερο πανηγύρι
  8. Καλύτερο ανεξερεύνητο νησί

8 έλληνες και ελληνίδες που αγαπούν τα ταξίδια υποστηρίζουν και αναδεικνύουν μία από αυτές τις κατηγορίες.

Εγώ, όπως καλά κατάλαβες, είμαι για τα πανηγύρια! 

 

fash_badge_icons_final_feast

Ο διαγωνισμός ονομάζεται «Η φάση είναι ελληνικό καλοκαίρι, The Award edition!» και θα διεξαχθεί από 7 έως 21 Ιουλίου 2014 μέσα από μια πλατφόρμα ψηφοφορίας στο Facebook. Καθημερινά, ο χρήστης θα μπορεί μέσα από 8 κατηγορίες να διαλέξει την δική του «καλοκαιρινή φάση» και να επιλέξει το αγαπημένο του νησί που εκφράζει καλύτερα αυτή την διάθεση του.

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, ένας τυχερός θα μπορεί να κερδίσει καθημερινά από 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια αξίας 100€ για οποιονδήποτε προορισμό επιθυμεί. Ακόμη, στο τέλος του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 500€.

 

 

Εσύ, ταξιδευτή, που γυρίζεις την Ελλάδα, ψήφισε το αγαπημένο σου πανηγύρι και διέδωσέ το και στους φίλους σου! Είναι καλοκαίρι και το αγαπημένο σου νησί, αυτό που σου χάρισε αυτή τη μοναδική εμπειρία περιμένει να σε υποδεχτεί.

#tp24_summerfash

 
Travelplanet24.com, μία από τις 20 μεγαλύτερες e-commerce εταιρείες στην Ελλάδα, ξεκίνησε τη λειτουργία
της το 2005, παρέχοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας διαδικτυακά συστήματα κράτησης εισιτηρίων και
πρωτοποριακές web εφαρμογές με στόχο την εδραίωση ενός πρωταγωνιστικού ρόλου στον χώρο της παγκόσμιας
τουριστικής βιομηχανίας. Σήμερα, η εταιρεία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 μεγαλύτερα online travel agencies
της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα της Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε
30 αγορές και έχει γραφεία στο Σύνταγμα , το Βουκουρέστι και στο Σάο Πάολο.
 
* σημείωση: να αναζητήσεις οπωσδήποτε σε κάποιο βιβλιοπωλείο τα υπέροχα λευκώματα του Γιώργου Πίττα, «Πανηγύρια στο Αιγαίο»
 

Ψήφισες;

 

Κουβέντες

Αφήστε ένα μήνυμα, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter του Paperboat παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.