Η παραλία θέλει καλοπέραση

chalkidiki with terranation-68

Καλοκαίρι. Η εποχή, που οι περισσότεροι από εμάς περιμένουν για να κάνουν τις διακοπές του χρόνου. Κάποια παιδιά πηγαίνουν κατασκήνωση, γονείς επιλέγουν family friendly προορισμούς, τα χωριά γεμίζουν με παιδικές φωνές, οι αυλές πλημμυρίζουν με παιχνίδια και νερά. Όλους μας πιάνει την άνοιξη μια ανυπομονησία: που θα πάμε φέτος διακοπές; θα επιλέξουμε camping, ένα ξενοδοχείο, θα πάμε με αυτοκίνητο ή με καράβι; Μήπως να νοικιάζαμε ένα τροχόσπιτο για να κάνουμε το γύρο της Πελοποννήσου; Ή να ταξιδεύαμε στην Ισπανία; “μαμά, θέλεις να πάμε στην Disneyland?”

Εμείς, όπως ίσως θα καταλάβατε, είμαστε συλλέκτες εμπειριών και θα θέλαμε κάθε χρόνο να κάνουμε και κάτι διαφορετικό. Πέρσι το καλοκαίρι είδα την Terra Nation και μου άρεσε πάρα πολύ η φιλοσοφία της, που συνοψίζεται κάτω από τις λέξεις “Μητέρα Γη”. Σκέφτηκα πως φέτος το καλοκαίρι θα ήθελα να ζήσουμε την παραλία διαφορετικά. Χωρίς τις ανέσεις μιας οργανωμένης παραλίας αλλά και χωρίς την πολυκοσμία της.

Η Πρότασή μας

Έχεις στο αυτοκίνητό σου όλα τα αξεσουάρ για τη θάλασσα: σκίαστρα, πετσέτες, τσάντες και παιχνίδια. Ψυγείο με φαγώσιμα που ετοίμασες την προηγούμενη μέρα με τα παιδιά, φρούτα και νερά. Επιτραπέζια, βιβλία, ένα φαρμακείο, φωτογραφική μηχανή και αντηλιακά. Αφήνεις το Laptop πίσω. Γεμίζεις το αυτοκίνητο με βενζίνη και ξεκινάς την περιπέτεια. Μπαίνεις στο αυτοκίνητο και μαζί με τα παιδιά ανοίγεις έναν χάρτη. Ίσως και να μην τον χρειάζεσαι. Η Ελλάδα, σε κάθε στροφή του δρόμου, είναι γεμάτη με όμορφες και ανεξερεύνητες παραλίες.

Εγώ γνώρισα την Terra Nation και αγάπησα και πάλι την παραλία. Αναζητήστε τα υπέροχα αξεσουάρ της για την παραλία: τα παιχνίδια, το βουρτσάκι, το δαχτυλίδι συγκράτησης σελίδων (!) και φυσικά τις τσάντες και τα σκίαστρα στην ιστοσελίδα της, στα καταστήματα του public και στα Δημητριάδης Action Stores.

chalkidiki with terranation-19

chalkidiki with terranation-27

chalkidiki with terranation-51

chalkidiki with terranation-55

chalkidiki with terranation-38

 

Σκοπός του THE PAPER BOAT είναι να ανακαλύπτει και να αναδεικνύει τα ομορφότερα και σημαντικότερα family friendly σημεία της Ελλάδας. Η Terra Nation είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής και την ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

TerraNation _thepaperboat620x100

Κουβέντες

  • Κικη

    Ωραιες φωτο! Πηρα μια γερη δοση εμπνευσης!

  • PEPI

    Έχουν φοβερά προιόντα και εσείς μπόλικο κέφι και διάθεση, φιλάκια Ιωάννα μου

Αφήστε ένα μήνυμα, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter του Paperboat παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.