Ποιοί είμαστε

photo: studio eight photos

 

Είμαι η Ιωάννα. Θα ήθελα να είμαι συγγραφέας ή φωτογράφος. Θα ήθελα να είμαι και παιδαγωγός. Σπούδασα όμως Τουριστικές Επιχειρήσεις και ανακάλυψα πόσο μου αρέσουν τα ταξίδια. Μου αρέσει το αυτοκίνητο, το καράβι, το αεροπλάνο, η προετοιμασία του ταξιδιού. Μου αρέσουν οι σταθμοί παραμονής, τα εισιτήρια, τα παράθυρα που βλέπεις έξω, τα διαβατήρια και οι ταξιδιωτικές τσάντες.

Δίπλα μου είναι ο Δημήτρης. Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είναι κομμωτής. Τρελαίνεται για ταξίδια ενώ του αρέσει να ζει στη Θεσσαλονίκη. Του αρέσουν οι μουσικές, οι συναυλίες, οι ταινίες και οι άνθρωποι που μιλάνε για ταξίδια. Ξέρει να τους προσελκύει.  Κεντρικό θέμα συζήτησης στο κομμωτήριο είναι τα ταξίδια και οι γαστριμαργικοί προορισμοί. Έρχεται στο σπίτι και μου τα περιγράφει όλα!

Τον Οκτώβριο του 2011 ήρθε στη ζωή μας και η Ολυμπία. Μου αρέσει να τη φωνάζω Ολυμπίκα. Έχει κάνει εκατοντάδες χιλιόμετρα με το καρότσι και το αυτοκίνητο, της αρέσει να περιεργάζεται βιβλία, λατρεύει τον χυμό πορτοκάλι, τις σταφίδες και τα φιλάκια!

Ταξίδι για εμάς δεν είναι η ανάγνωση και η πιστή ακολουθία ενός ταξιδιωτικού οδηγού.  Είναι η διαδικασία ανακάλυψης μοναδικών κρυμμένων θησαυρών. Είναι οι συνομιλίες με τους ντόπιους. Τα χαμόγελα μεταξύ των ταξιδιωτών. Τα απρόοπτα. Η παρέκκλιση από την προκαθορισμένη διαδρομή. Οι νέες γεύσεις.  Η απόλαυση ενός καφέ στο πιο μικρό και απόμερο καφενείο ενός χωριού.

Αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε μέσα από το ThePaperBoat είναι μια συναρπαστική βόλτα στα kids friendly σημεία κάθε νομού αλλά και να μοιραστούμε ταξιδιωτικές εμπειρίες, προτάσεις, ιδέες, χρήσιμα site που μπορεί να εμπνεύσουν εσάς και την οικογένειά σας!

Καθίστε μαζί με τα παιδιά σας, δείτε εικόνες, συζητήστε για την ιστορία κάθε προορισμού, επιλέξτε μεταφορικό μέσο και ξενοδοχείο, και αποφασίστε μαζί την επόμενή σας ταξιδιωτική εμπειρία! θα εκπλαγείτε από τη χαρά που θα πάρουν τα παιδιά σας! Το ταξίδι ξεκινάει από την ονειροπόληση, δεν είναι μόνο ο προορισμός!

«είμαι πια σίγουρη. γεννήθηκα για να ταξιδεύω. για να βλέπω πάρκα και μουσεία. για να δοκιμάζω γεύσεις και να γνωρίζω ανθρώπους. αλλά όχι μόνη μου. με την οικογένειά μου» _ Ιωάννα 

 

 

Photo by Efi Panagoula