Αναζητάτε νέο προορισμό διακοπών? Ανακαλύψτε τη δυτική ακτή της Ελλάδας

hidden treasures

Οι “Hidden treasures” δημιουργήθηκαν το 2014. Πέντε ξεχωριστές εταιρείες με κοινή φιλοσοφία και στόχους ενώθηκαν για να σας προσφέρουν από κοινού μοναδικά πακέτα διακοπών στην προκλητικά όμορφη περιφέρεια της Πρέβεζας.

Μπορείτε να διαλέξετε μεμονωμένα ή πακέτα δραστηριοτήτων που αφορούν σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Στη συμμαχία των “Hidden treasures” μπορείτε να απολαύσετε διακοπές με σκάφη ιστιοφόρα και μηχανοκίνητα με πλήρωμα ή χωρίς, kite -surf μαθήματα και ενοικίαση εξοπλισμών, κρουαζιέρα παρατήρησης δελφινιών και περιηγήσεις οικοτουριστικού ενδιαφέροντος στον Αμβρακικό Κόλπο και το Ιόνιο με παραδοσιακό ξύλινο σκάφος, ξεναγήσεις σε χώρους αρχαιολογικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος με τη δική σας πιστοποιημένη ξεναγό, canoeing kai sea kayaking, ποδήλατα βουνού και πεζοπορίες με οργανωμένες και ασφαλείς διαδρομές και εξοπλισμούς.

Από τον μυθικό Αχέροντα μέχρι την γραφική Πρέβεζα και το ιστορικό Άκτιο οι “hidden treasures of west coast” σας προτείνουν να ακολουθείστε τα μονοπάτια της φύσης & της ιστορίας της περιοχής και να ανακαλύψετε κρυμμένους θησαυρούς πλούσιας ζωής, πολιτισμού, ομορφιάς και αισθήσεων.