Καστοριά

Η Καστοριά ήταν από τις πρώτες πόλεις που επισκέφτηκα στην ενήλικη ζωή μου. Για την Καστοριά θυμάμαι να έχω κάνει και μια εργασία στα φοιτητικά μου χρόνια. Η λίμνη, οι γούνινες παντόφλες, οι βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες, τα βαριά χιόνια του χειμώνα, οι ρομαντικές βόλτες στη λίμνη και οι μεγάλες ανηφόρες είναι μερικές από τις εικόνες που είχα συγκρατήσει.

Βυσσινόκηπος: ο family friendly ξενώνας της Καστοριάς

Ο Ξενώνας Βυσσινόκηπος διαθέτει ένα πολύ φροντισμένο και ήσυχο κοινόχρηστο χώρο, όπου μπορείς να πάρεις το πρωινό σου, να απολαύσεις την υπέροχη θέα, να διαβάσεις το βιβλίο σου ή να παίξεις επιτραπέζια παιχνίδια δίπλα στο τζάκι. Αρκεί να θυμάσαι πως τα παιδιά πρέπει να σέβονται το χώρο αλλά φυσικά και τους γύρω τους.

Το ταξίδι των πλαστικών στο χρόνο (και ένας διαγωνισμός)!

Σου προτείνουμε να παίξεις για λίγο τον ντετέκτιβ με τα παιδιά σου και να ανακαλύψετε / δημιουργήσετε μαζί την ιστορία που κρύβεται πίσω από πλαστικά αντικείμενα που θα βρείτε στην παραλία.

Camping στο βουνό: ένα case study από την επιτυχημένη μας διαβίωση στο Φεστιβάλ Βωβούσας

Σκέφτεσαι να κάνεις camping στο βουνό; Μοιραζόμαστε μαζί σου τη δική μας λίστα με όλα τα απαραίτητα, ώστε να έχεις μια επιτυχημένη και ασφαλή διαβίωση. Αν ξεχάσαμε κάτι, να μας αφήσεις το σχόλιό σου.

5 λόγοι για να έρθεις με την οικογένειά σου στο Φεστιβάλ Βωβούσας

Η ζωή στο χωριό (ειδικά στα πλαίσια του Φεστιβάλ) είναι συναρπαστική! Έτσι τουλάχιστον τη βιώνουμε εμείς. Σου παίρνει μια δυο μέρες να εγκληματιστείς, αλλά μετά δε θέλεις να φύγεις. Γίνεσαι μέρος της ζωής του χωριού, γνωρίζεις ανθρώπους, βιώνεις εμπειρίες μοναδικές. Θέλεις να έρθεις «και του χρόνου».

Το Miraggio Thermal Spa Resort γέμισε δεινόσαυρους… και παιδικά χαμόγελα

Το παιδικό πάρκο ψυχαγωγίας Kids Planet καταλαμβάνει έκταση 25 στρεμμάτων. Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να ασχοληθούν με ποικίλες δραστηριότητες: κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, cinema, παιδικό σταθμό, splash-park, παιδική χαρά, ηλεκτρονικά παιχνίδια, ξεχωριστή αίθουσα παιχνιδιών για εφήβους, καθώς και παιδικό καφέ με ανοιχτή κουζίνα, όπου ετοιμάζονται λαχταριστές πίτσες και βάφλες.

ΛΗΜΝΟΣ, μια απέραντη παιδική χαρά.

Για τη Λήμνο θα ακούσεις συχνά να λένε για τα κρασιά της, το μέλι της, το ωραίο φαγητό και τα νόστιμα ψάρια, τους ευγενικούς ανθρώπους, τους νησιώτικους και ιδανικούς για wind surfing αέρηδες. Από εμάς θα διαβάσεις μερικές αράδες, αλλά τελικά μόνο αν πατήσεις το πόδι σου στο νησί θα καταλάβεις το χαρακτήρα του και θα αποφασίσεις αν θα το αγαπήσεις ή αν θα το μισήσεις. Όλοι οι ντόπιοι μας λένε το ίδιο: «Στη Λήμνο κλαις δυο φορές. Μία όταν πατάς το πόδι σου στο νησί και μία όταν φεύγεις». Δεν έχουν άδικο. 

10 ιδέες για μία παραλία χωρίς πλαστικά!

Το The Paper Boat άνοιξε «πράσινα» πανιά και σε καλεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι εξερεύνησης και ανταλλαγής ιδεών ώστε να ανακαλύψεις μαζί με την οικογένειά σου τον δικό σου δρόμο στην μείωση της «πλαστικής ρύπανσης». Ξεκινάμε έναν ανοικτό διάλογο με όλους εσάς και σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά σε θεματικές δράσεις (challenges) που θα οργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα.