ΠΡΟΤΑΣΗ: Στο Μουσικό Χωριό, στον Άγιο Λαυρέντιο (Πήλιο, Μαγνησίας)

musicvillage3

Αγαπάμε τα φεστιβάλ και την προσπάθεια που κάνουν άνθρωποι της μουσικής και των τεχνών, ώστε να αναδείξουν έναν τόπο αλλά και να συναντηθούν δημιουργικά μια φορά το χρόνο. Στο Μουσικό Χωριό θέλουμε να πάμε εδώ και πολλά χρόνια. Και να που ήρθε η στιγμή να επισκεφτούμε τον Άγιο Λαυρέντιο και να συμμετέχουμε στο Μουσικό Χωριό, που είναι μια από τις μεγαλύτερες μουσικές κοινότητες στην Ευρώπη.

Προσκαλούμε λοιπόν εσένα και την οικογένειά σου στο Μουσικό Χωριό, για να γνωριστούμε καλύτερα και περάσουμε μερικές ημέρες γεμάτες μουσική και γλέντι στη δροσιά του βουνού, με ανθρώπους γελαστούς και δημιουργικούς. Εσείς ή τα παιδιά σας μπορείτε να συμμετέχετε σε εργαστήρια (μουσικής, φωνητικής, κούκλας κα) ενώ το βράδυ να απολαμβάνετε συναυλίες και άλλα δρώμενα στην πλατεία του χωριού.

Μπορείτε να δείτε τα συνεργαζόμενα με το Μουσικό Χωριό ξενοδοχεία εδώ καθώς και τους όρους που αφορούν στην έγκυρη συμμετοχή στα εργαστήρια και στη διαμονή σας. Εμείς, η οικογένεια του THE PAPER BOAT και των ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΩΝ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ θα μείνουμε στο Iliopetra Suites, αφού γνωρίσαμε τη Θεανώ και μας κέρδισε με την ευγένειά της και την αγάπη της για τον τόπο αυτό! Θα είμαστε στο Μουσικό Χωριό την δεύτερη περίοδο, δηλαδή 26/08-01/09/2015. Αν θέλετε να κλείσετε τη διαμονή σας φροντίστε να κάνετε έγκαιρα κράτηση. Για το Iliopetra Suites μπορείτε να καλέσετε στο  24280 96406 Κιν: 6973 403535 και να αναφέρετε ότι είστε από το The Paper Boat (θα έχετε 10% έκπτωση).

musicvillage1

musicvillage2

Λένε για τον Άγιο Λαυρέντιο

“Ο Άγιος Λαυρέντιος παραμένει ένα χωριό με αυτοδύναμη κοινωνική ζωή, ενώ η συντηρημένη αρχιτεκτονική των κτισμάτων, το πλούσιο δίκτυο των καλντεριμιών, η πλήρης απουσία αυτοκινήτων και η φυσική του θέση μέσα σε πυκνό δάσος καστανιάς, οξιάς και ελιάς, δημιουργούν την αίσθηση ενός τόπου που παραμένει αμετάβλητος με το πέρασμα των αιώνων.” Θύμιος Ατζακάς, ιδρυτής του Μουσικού Χωριού

“Ο Άγιος Λαυρέντιος είναι ένα ορεινό, πανέμορφο χωριό του Πηλίου που απέχει μόλις 20 χλμ. από το Βόλο. Θεωρείται από τους αρχαιότερους οικισμούς του Πηλίου και είναι κατά γενική παραδοχή ένα πραγματικό στολίδι. Δοκιμάστε οπωσδήποτε χειροποίητο λουκάνικο και ντόπιο τσίπουρο, γεύσεις και αρώματα που θα σας ταξιδέψουν. Ένα τέτοιο τοπίο αδιάκοπα εναλλασσόμενων εικόνων είναι αδύνατο να μην σας παρασύρει στους πιο όμορφους περιπάτους. Ο χρόνος εδώ είναι σταματημένος, και εσύ ο ταξιδιώτης μπορείς να περιφέρεσαι σε τόπους ξεχασμένους. Ο Άγιος Λαυρέντιος Πηλίου αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό στο βουνό των Κενταύρων και αποτελεί προορισμό και όχι πέρασμα.” Θεανώ Μπέντου, ιδιοκτήτρια του Iliopetra Suites

Στείλτε μου email στο ioanna@thepaperboat.gr για τυχόν απορίες ή για να με ενημερώσεις ότι θα είστε στην παρέα μας.

Περισσότερες φωτογραφίες από το Μουσικό Χωριό στην επίσημη σελίδα του στο Facebook

music village

Κουβέντες

Αφήστε ένα μήνυμα, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter του Paperboat παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.