Sani Eco Days

sani eco day

Οι Sani Eco Days είναι μία σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στη φύση, τους υγροτόπους της Σάνης και τα τοπικά προιόντα της Χαλκιδικής, ένα απόγευμα γεμάτο διασκέδαση και διαδραστικά οικολογικά παιχνίδια για παιδιά και ενήλικες.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία γύρω από τη Sani Marina ενώ παράλληλα προβλέπονται ποικίλες δραστηριότητες για τους επισκέπτες όλων των ηλικιακών ομάδων, έτσι ώστε όλη η οικογένεια να μπορεί να συμμετάσχει.

Στο Sani Eco Day, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πιο «πράσινες» διακοπές, συμμετέχοντας σε μια σειρά από συναρπαστικές οικολογικές δραστηριότητες, όπως κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά και παιχνίδια χειροτεχνίας για τα παιδιά, το κυνήγι του χαμένου θησαυρού ακόμα ακόμα και την κατασκευή μάσκας σε σχήμα πουλιού με τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων της Ελληνικής ορνιθοπανίδας.

Οι επισκέπτες καλούνται ακόμη να απολαύσουν μια πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας με θέμα την οικολογία αλλά και τους υγρότοπους της Σάνη, να μελετήσουν τα άστρα, καθώς και να απολαύσουν παραδοσιακή μουσική και χορό. Παράλληλα, μπορούν να πάρουν και μια γεύση από τα μοναδικά τοπικά προϊόντα, όπως μέλι, τυρί, ελιές Χαλκιδικής, τσίπουρο και πολλά άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Οι Sani Eco Days πραγματοποιούνται στη Sani Marina κάθε Κυριακή απόγευμα από τις 6 Ιουλίου έως και τις 7 Σεπτεμβρίου.

sani eco day2

sani eco day 3

Eco Day flickr

Κουβέντες

Αφήστε ένα μήνυμα, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter του Paperboat παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.